Babagan awake dhewe

hhglkajgoi1

 

Bruico Jewelry menehi pangaturan perhiasan, desain, produksi lan Processing layanan profesional, utamané ngarahke ing 14K lan 18K bisnis mozaik. Bruico Jewelry iki diadegaké ing 2015 lan mapan ing wilayah saka 500 meter, kang wis pabrik dhewe, mesin printing, mesin polishing, mesin CNC lan mesin listrik.

We nyedhiyani desain perhiasan lan produksi layanan profesional. Kita wis digawe prestasi sing gedhé lan diadegaké tim profesional karo gati kanggo purchasing, sales, admin, finance lan marketing. Saiki kita perusahaan wis 50 karyawan, 3 perancang lan 2 teknisi drawing. Tim sing enom lan semangat, karo roh artisan apik lan pangertèn fashion kepileh. Kita bisa nanggepi requirement customer kang ing 48 jam.

We duwe pengalaman sugih ing desain perhiasan lan produksi. Kualitas dijamin lan dipercaya. produk kita duwe sawetara saka sudhut panggunaan, kayata perayaan antarane kanca, saiki kanggo promosi, bebungah kanggo acara amba. Pesenan utamané saka toko perhiasan niche, perancang freelance lan Toko. 



WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !