Jewelry Factory Pabrik kaki Jewelry Gold Plated Anklet for Girls - China Shenzhen Bruicojewelry

Jewelry Factory Pabrik kaki Jewelry Gold Plated Anklet for Girls

Short Description:


  • Min Order Quantity: 1 Piece
  • Mimpin: 3-30 dina marang jumlahe
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: T / T, PayPal
  • Daya Sample: Diwiwiti saka US $ 50,00
  • Detail produk

    Tags Product

    Packaging & Delivery

    Details Packaging Saben pcs karo siji tas OPP, siji rolas karo siji tas OPP tengah
    Kita produk: 1.Material: Kuningan nang
    2.Plating: bisa dilapisi menyang platinum, rhodium, lan emas.
    3.Quality: kualitas apik, apik polishing, ora ngeruk, Gamelan lumahing, becik plating, kualitas banget ketat
    4.Styles: macem-macem gaya fashion kanggo milih
    5.Price: competitive price lan diskon gedhe kanggo barang
    delivery Wektu 3 days
    werna: 18k emas
    prices: Grosir Prices + Discount Cash
    Quality Polandia: Shining Perfect
    Plating kekandelan: 3μm
    njamin: 2 taun
    MOQ: 12 Pcs / desain
    Conto daya: Kanggo free kurang saka 5 desain
    Packing Cara: 6pcs / polybag
    Cara Delivery: DHL; UPS; DPEX; FedEx
    Carane bayar: Paypal; WU; Company A / C
    Service liyane: OEM; Potongan

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !