Rreth nesh

hhglkajgoi1

 

Bizhuteri Bruico ofron profesionale bizhuteri customization, projektimit, prodhimit dhe përpunimit të shërbimeve, kryesisht duke u përqendruar në 14K dhe 18K biznesit mozaik. Bizhuteri Bruico është themeluar në vitin 2015 dhe zë sipërfaqe prej 500 metra katrorë, e cila ka fabrika e vet, makina shtypjen, makina lustrim, makina CNC dhe makina elektrike.

Ne ofrojmë profesionale projektimit bizhuteri dhe prodhimit të shërbimeve. Ne kemi bërë arritjet më të mëdha dhe të themeluar një ekip profesional në lidhje me blerjen, shitjen, admin, financave dhe marketingut. Aktualisht kompania jonë ka 50 të punësuar, 3 designers dhe 2 teknikë vizatim. Ekipi ynë janë të rinj dhe energjik, me shpirtrat pabesueshëm artizanale dhe kuptimin e hollë modës. Ne mund të përgjigjet për kërkesat e konsumatorit brenda 48 orëve.

Ne kemi përvoja të pasura në projektimin bizhuteri dhe prodhimit. me cilësi të lartë është e garantuar dhe të besuar. Produktet tona kanë një gamë të gjerë të përdorimit, të tilla si festë mes intimates, të pranishëm për promovimin, dhurata për ngjarje të mëdha. Urdhërat janë kryesisht nga ngrohtë dyqane bizhuteri, designers pavarur dhe dyqane. WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !