Tentang Kami

hhglkajgoi1

 

Bruico Jilbab nyadiakeun kustomisasi perhiasan, desain, produksi jeung ngolah jasa panarjamah, utamana fokus dina 14k na 18K bisnis mosaic. Bruico Jilbab didirikan dina 2015 sarta ngawengku wewengkon 500 méter pasagi, nu boga pabrik sorangan, mesin percetakan, mesin polishing, mesin CNC tur mesin listrik.

Urang nyadiakeun rarancang perhiasan jeung produksi jasa profésional. Kami geus dijieun prestasi hébat sarta ngadegkeun hiji tim profésional kalayan hal mun purchasing, jualan, admin, keuangan sarta pamasaran. Ayeuna parusahaan urang boga 50 pagawé, 3 désainer na 2 technicians gambar. Tim kami anu ngora jeung energetic, kalawan roh artisan fabulous na rasa fashion exquisite. Bisa ngabales sarat customer urang dina 48 jam.

Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina rarancang perhiasan jeung produksi. kualitas luhur dijamin tur dipercaya. produk urang boga rupa-rupa pamakéan, kayaning hajatan antara intimates, hadir pikeun promosi, hadiah pikeun acara badag. The pesenan utamana ti toko perhiasan Ecological, désainer leupas sarta boutiques. 



WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !